Digitale proeverijen

Digitale proeverijen: Proef onze wijnen en bieren

Het laten proeven en vertellen over onze schitterende wijnen en bieren is één van de leukste dingen van ons werk. Onze partners hebben leuke video’s opgenomen waarin ze alles vertellen over hun producten. Dus haal die wijnen en bieren in huis en bekijk hier de video’s.

Castello Monaci

Castello Monaci, één van onze favoriete wijnhuizen uit Puglia. Het mooie aan dit Italiaanse wijnhuis, is het gebruik van veelal inheemse druivenrassen als de primitivo, negroamaro en malvasia nera. De wijnen kenmerken zich door een hoge kwaliteit, volle en rijpe smaken van zongedroogd fruit met een heerlijke kruidigheid. Ben je benieuwd? Proef samen met wijnmaker Luigi Seracca een selectie van de wijnen van het ‘slow wine’ wijnhuis Castello Monaci.

Tasting: Castello Monaci Acante Fiano Salentino IGT

Tasting: Castello Monaci Pilùna Primitivo Salento IGT

Tasting: Castello Monaci Maru Negroamaro Salento IGT

Tasting: Castello Monaci Liante Salice Salentino DOC

Tasting: Castello Monaci Aiace Salice Salentino Riserva DOC

Tasting: Castello Monaci Artas Primitivo Salento IGT

Don Jacobo

Een rijkelijke Rioja ervaring met de wijnen van Don Jacobo. De enige bodega in La Rioja die gelegen is langs de beroemde pelgrimsroute “Ruta Jacobea” naar Santiago de Compostela. Met wijngaarden in de beste subregio van het Rioja gebied en een productie in de traditionele stijl met behulp van moderne vinificatietechnieken, zijn de wijnen van Don Jacobo van hoge kwaliteit. Wil je een selectie van de Don Jacobo wijnen proeven onder leiding van wijnmaker Carlos Rubio Villanúa? Pak de flessen erbij en geniet van al het rijke wat Rioja te bieden heeft.

The story of Don Jacobo

Tasting Don Jacobo Blanco Viura

Tasting Don Jacobo Crianza

Tasting Don Jacobo Reserva

Tasting Don Jacobo Gran Reserva

La Scolca

Het oudste wijnbedrijf in de regio Piemonte dat nog steeds geleid wordt door één en dezelfde familie, familie Soldati. Proef samen met Chiara Soldati de drie mooiste wijnen van het wijnhuis La Scolca, inclusief uitleg over de wijnen en het wijnhuis. Een middag/avond vorstelijk genieten? Haal dan de wijnen van La Scolca in huis en proeven maar!

Tasting La Scolca Millesimato Riserva D’Antan

Tasting La Scolca Gavi dei Gavi Black Label

Tasting la Scolca Gavi dei Gavi d'Antan

Birra Baladin Bierproeverij

Export Manager Alvise Lunardi en eigenaar Teo Musso, die dit keer de cameraman is, vertellen je alles over Birra Baladin. Van de oorsprong van het merk tot alle feiten en weetjes van de bieren. Dus pak je Baladin bier erbij en proef mee!

The story of Baladin

Tasting Isaac & Nora

Tasting Nazionale & Lëon

Tasting Xyauyù intro & Xyauyù Oro

Tasting Xyauyù specials

Nino Negri

Onze parel uit Lombardije. Nino Negri is een perfecte combinatie van traditie en technologie waarbij de oogst uitsluitend geschiedt met de hand op de steile bergen. Wijnmaker Danilo Drocco vertelt je alles over Nino Negri en de wijnen. Dus maak die fles open en proef “samen” met de wijnmaker.

Danilo Drocco

Sfursat 5 Stelle Valtellina DOCG

Sassorosso Grumello Valtellina Superior

Mazer Valtellina Superior DOCG

Le Tense Sassella Valtellina Superiore

Ca' Brione Bianco Alpi Retiche