La Nostra Acqua Tonica di Chinotto Lurisia

Proefnotitie

Uitgesproken authentieke geur van chinottoschil met een prominente levendigheid in een verfijnd bouquet.

Specificaties

Producent Lurisia
Land van herkomst Italië
Streek Piemonte
Sluiting Schroefdop
Categorie Soft Drinks

Smaakprofiel:

Heldere en schitterende kleur met een zeer fijn en aanhoudend perlage. De bittere toon wordt begeleid en gecompenseerd door de lichte zuurheid die tevens voor frisheid zorgt. Fijn en aanhoudend aroma waarin zich citrustonen openbaren, die gepaard gaan met een aangename bitterheid.

Vinificatie:

Lurisia Acqua Tonica onderscheidt zich met haar Slow Food Presidium Chinotti di Savona. In het micro klimaat van de westelijke Ligurische Rivièra ontwikkelen de vruchten intense geuren en een uitzonderlijke sappigheid.

Wijn spijs:

Puur gedronken is het een uitstekende dorstlesser. Perfect als aperitief bij hartige hapjes of bij de maaltijd. Van oorsprong een basisbestandsdeel van cocktails.

Achtergrondinformatie:

Elke frisdranksoort van Lurisia heeft een eigen karakter en is gemaakt van de beste ingrediënten op de Italiaanse agrarische markt. deze dragen het Slow Food keurmerk.

Slow Food is een internationale organisatie die streeft naar lekkere, pure en eerlijke producten. Eén van haar activiteiten is het behoud van waardevolle producten. In een zogeheten Presidium werken Slow Food-leden samen met boeren en ambachtelijke producenten aan het behoud van de authentieke streekproducten.


Meer van Lurisia