La Nostra Aranciata Rossa Lurisia

Proefnotitie

De levendige kleur, geaccentueerd door warme rode nuances, bevat complexe en boeiende aroma’s van vers geperst sap. De smaak is elegant en vol sappigheid van de Siciliaanse bloedsinaasappels. De verfijnde citrustonen creëren een lange afdronk.

Specificaties

Producent Lurisia
Land van herkomst Italië
Streek Piemonte
Sluiting Schroefdop
Categorie Soft Drinks

Smaakprofiel:

Aranciata Rossa dankt zijn unieke kleur en smaak aan de drie beste soorten bloedsinaasappelen van Siclië: Moro, Tarocco en Sanguinello. Deze drie speciale citrusvruchten groeien op de vlakte van Catania. Een uitzonderlijke en vruchtbare plek omring door de Etna en de Ionische Zee. Deze locatie en bodem onderscheidt de bloedsinaasappels van anderen, een balans tussen zoet en zuur met een karakteristieke rode kleur.

Wijn spijs:

Serveer in een tumbler, zonder ijs met garnering naar keuze. Aranciata Rossa is een heerlijke begeleider van desserts en ijs.

Achtergrondinformatie:

Elke frisdranksoort van Lurisia heeft een eigen karakter en is gemaakt van de beste ingrediënten op de Italiaanse agrarische markt. Deze dragen het Slow Food keurmerk.

Slow Food is een internationale organisatie die streeft naar lekkere, pure en eerlijke producten. Eén van haar activiteiten is het behoud van waardevolle producten. In een zogeheten Presidium werken Slow Food-leden samen met boeren en ambachtelijke producenten aan het behoud van de authentieke streekproducten.


Meer van Lurisia